indian-porn.rocks

Rá sem ismerni Eszenyi Enikőre! A rajongóit is megdöbbentette külsejével

Írta:  aug 28, 2014.Sajtó

Tovább
sajto_07

Eszenyi Enikő szinte felismerhetetlen a friss fotóján.

Eszenyi Enikőre még a rajongói is alig ismernek rá friss fotóján. “Nem ismertelek meg Encikém!” – írta egyikük, “Nagy gratula’ a sminkesnek, alig lehet rád ismerni” – így egy másik. Áprilisban Prágából töltött fel magáról egy képet, azt sem merték volna sokan megosztani.
Az 53 éves színésznőnek zsúfolt nyara van: amellett, hogy Kern András új, Gondolj rám című filmjének női főszerepét játssza, a Vígszínház igazgatója egy másik, Dumapárbaj című filmet is elkezdett forgatni, ennek forgatásáról posztolta a bal oldali felvételt. “Első nap – kis pihenő a Dumapárbaj című film forgatásán” – olvasható a posztban a Facebook-oldalán.
A Dumaszínház két ismert tagjának főszereplésével készülő mozifilmet, amelyben Hadházi László Karinthy-gyűrű díjas humorista és Kiss Ádám, a Dumaszínház legfiatalabb tagja kel versenyre egymással a vásznon, augusztus 11-én kezdték el forgatni Budapesten. A forgatás várhatóan szeptember közepéig tart, a bemutatót decemberre tervezik.

A Paczolay Béla rendezésében készülő játékfilm alap története szerint a veterán humoristát mindennap körülrajongják, ám egy napon egy fiatal trónkövetelő lép a színpadra. A kérdés az, hogyan védheti meg a helyét a tehetséges ifjú kihívóval szemben, és ezért mi mindenre képes. Eszenyi Enikő mellett Gubik Ági, Jordán Adél, Vajdai Vilmos is látható a filmben, de feltűnik majd Kamarás Iván és Kovács Lajos is.

Kiadvány:
Femina.hu
Forrás/Szerző:
Dátum: 2014-08-14


telugusexstories wet teen close up pussy.