indian-porn.rocks
Tovább
Kiss Ádám

Kiss Ádám

A Fábry Show gyakornokaként kezdte, majd a 2006-os Humorfesztiválon megnyerte a Magyar Rádió díját, aztán jött a Dumaszínház, a Showder Klub és mára már Magyarország egyik legnépszerűbb humoristája.

Tóbiásnak beszédes a neve: ő valóban egy igazi Tóbiás. Fiatal, sikeres, jóképű, tehetséges humorista. Kalmár Tamás ellenlábasa és ifjú konkurense, az ő karrierjét, műsorát, magánéletét és belső nyugalmát teszi tönkre színrelépésével. Eleinte csupán bemelegítő ember Kalmár műsorában, ám hamarosan a fejére nő, amivel megállíthatatlan folyamatokat indít el az öregebb sztárhumoristában. Hogy pontosan miket, azt nem árulhatom el – inkább mindenki nézze meg a filmet.

Fiatal humoristaként fiatal humoristát játszani szinte vicc, és persze jóval egyszerűbb, mint agysebészt vagy vadászpilótát alakítani. De nyilván azért kértek fel a szerepre, mert vannak átfedések Tóbiás karaktere és közöttem. Hogy mást ne mondjak, a „sikeres”, a „tehetséges” és a „jóképű” engem is jellemez. De azért Tóbiás nem Kiss Ádám – bár helyenként, amikor a forgatókönyvben Tóbiás nem olyan vicces, akkor jön Kiss Ádám, és egy-két jellegzetes poénjával rásegítve felviccesíti…

 • Kiss Ádám
 • Kiss Ádám
 • Gubík Ági

  Gubík Ági

 • Jordán Adél

  Jordán Adél

 • Hadházi László

  Hadházi László

telugusexstories wet teen close up pussy.