indian-porn.rocks

Dumapárbaj a mozivásznon

Írta:  aug 28, 2014.Sajtó

Tovább
sajto_01

Dumapárbaj címmel augusztus elején kezdik el forgatni a Dumaszínház két ismert tagjának főszereplésével készülő mozifilmet, amelyben Hadházi László Karinthy-gyűrű díjas humorista és Kiss Ádám, a Dumaszínház legfiatalabb tagja kel versenyre egymással a vásznon.

A Paczolay Béla rendezésében készülő játékfilmnek a filmalap döntőbizottsága 267 millió forint gyártási támogatást szavazott meg. A Kalandorok és a Bányató című filmekkel sikereket elért Paczolay Béla mozijában a veterán humoristát minden nap körülrajongják, ám egy napon egy fiatal trónkövetelő lép a színpadra. A kérdés az, hogyan védheti meg a helyét a tehetséges ifjú kihívóval szemben és ezért mi mindenre képes.

A vígjáték producere Hutlassa Tamás, operatőre Szatmári Péter lesz, a forgatókönyvet Sallai Ervinnel közösen Lengyel Balázs és Lovas Balázs jegyzi. A két humorista mellett a főbb szerepekben Eszenyi Enikő, Gubik Ági, Jordán Adél, Vajdai Vilmos lesz látható, de feltűnik majd Kamarás Iván és Kovács Lajos is.

A Dumapárbaj forgatása augusztus 11-én kezdődik és szeptember közepéig tart Budapesten. A bemutatót decemberre tervezik.

Kiadvány:
Világjáró Magazin Online
Forrás/Szerző: MTI
Dátum: 2014-08-10

 


telugusexstories wet teen close up pussy.