indian-porn.rocks

Az állam is beszáll a dumaszínházas filmbe

Írta:  aug 28, 2014.Sajtó

Tovább

A Dumapárbajban Kiss Ádám és Hadházi László feszül egymásnak. Decemberben fogják bemutatni.
267 millió forint gyártási támogatást szavazott meg a Filmalap Döntőbizottsága Paczolay Béla (Kalandorok, Bányató) Dumapárbaj című filmjének, amiben a Dumaszínház két tagja fog egymással rivalizálni.
A sztori szerint egy veterán humorista sikerét egy fiatal trónkövetelő veszélyezteti, de mindenre képes, hogy megvédje a renoméját, és egy végső dumapárbajban eldöntik, hogy ki a jani. Én egy 8 mérföldet látok magam előtt, amiben detroiti rapbetétek helyett erőltetett viccek lesznek anyósokról meg feleségekről, de ne legyen igazam.
A Café Film produkciójában az OTP Bank támogatásával készülő film producere Hutlassa Tamás (Kontroll), operatőre Szatmári Péter (Csinibaba, 6:3, avagy játszd újra Tutti, Dealer, Mancs) lesz. A forgatókönyvet Sallai Ervinnel közösen Lengyel Balázs és Lovas Balázs jegyzi.
Kiss és Hadházi mellett a főbb szerepekben Eszenyi Enikő, Gubik Ági, Jordán Adél, Vajdai Vilmos lesz látható, valamint feltűnik Kamarás Iván és Kovács Lajos is.
A Dumapárbaj forgatása augusztus 11-én kezdődik és szeptember közepéig tart Budapesten. A bemutatót a produkció 2014 decemberére tervezi. A készülő film koproducere az RTL Klub.

Kiadvány:
Index.hu
Forrás/Szerző: MTI
Dátum: 2014-08-08


telugusexstories wet teen close up pussy.