indian-porn.rocks

A Dumaszínház a moziba megy

Írta:  aug 28, 2014.Sajtó

Tovább
sajto_06

267 millió forint gyártási támogatást szavazott meg a Filmalap Döntőbizottsága Paczolay Béla újabb játékfilmjének.

A Kalandorok és a Bányató című filmekkel jelentős sikereket elért Paczolay Béla újra mozifilmet rendez. A Dumapárbaj címmel készülő új filmjében a Dumaszínház két ismert tagja a mozivásznon kel versenyre egymással. A veterán humoristát minden nap körülrajongják, ám egy napon egy fiatal trónkövetelő lép a színpadra. Kérdés, hogyan védheti meg a helyét a tehetséges ifjú kihívóval szemben, és ezért mi mindenre képes? A végső (duma)párbajban minden eldől.

A Hadházi László Karinthy-gyűrű díjas humorista és Kiss Ádám, a Dumaszínház legfiatalabb tagjának főszereplésével készülő mozifilm az év legkacagtatóbb komédiájának ígérkezik.

A Café Film produkciójában az OTP Bank támogatásával készülő alkotás producere Hutlassa Tamás (Kontroll), operatőre Szatmári Péter (Csinibaba, 6:3, avagy játszd újra Tutti, Dealer, Mancs) lesz. A forgatókönyvet Sallai Ervinnel közösen Lengyel Balázs és Lovas Balázs jegyzi.

A két humorista mellett a főbb szerepekben Eszenyi Enikő, Gubik Ági, Jordán Adél, Vajdai Vilmos lesz látható, valamint feltűnik Kamarás Iván és Kovács Lajos is.

A Dumapárbaj forgatása augusztus 11-én kezdődik és szeptember közepéig tart Budapesten. A bemutatót a produkció 2014 decemberére tervezi. A készülő film koproducere az RTL Klub.

Kiadvány:
Filmtekercs.hu
Forrás/Szerző: MTI
Dátum: 2014-08-09


telugusexstories wet teen close up pussy.